2231024593, 2231036127 6940021721, 6976972496 Παπαφλέσσα 14, Λαμία
hero image
 
 
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ
STAR ΣΚΟΡΔΑΣ | Ταπητοκαθαριστήρια Λαμία - Στεγνοκαθαριστήρια Λαμία Φθιώτιδα

Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των χαλιών είναι ο τομέας της επιδιόρθωσης. Εάν κάποιο χαλί σας έχει παρουσιάσει φθορές από το χρόνο ή από κάποιο ατύχημα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το αποχωριστείτε, μπορείτε πολύ απλά και κυρίως οικονομικά να το επιδιορθώσετε στα ταπητοκαθαριστήρια μας.

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, τα ταπητοκαθαριστήρια μας “STAR ΣΚΟΡΔΑΣ” στην Λαμία, αναλαμβάνουν με σεβασμό και φροντίδα την σωστή και άψογη επιδιόρθωση του χαλιού σας.

Οι έμπειροι τεχνίτες των ταπητοκαθαριστηρίων μας μπορούν να αναλάβουν να επισκευάσουμε το χαλί σας αντικαθιστώντας τα κρόσσια ή τα ρέλια που καταστρέφονται με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι τα χαλιά σας θα διατηρούνται πάντα καινούργια.

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Φθαρμένα ρέλια & κρόσσια
 
  Αντικατάσταση σε χειροποίητα κρόσσια 
 
  Κόψιμο του χαλιού
 
  Κολλάρισμα χαλιών μηχανής
 
  Μπαλώματα / καρικώματα κ.α.
 
 
Ακόμα, μπορούν να ξαναζωντανέψουν το χαλί σας ή να επαναφέροντας όσο το δυνατόν, καλύτερα, τα χρώματα αν αυτά έχουν υποστεί αλλοίωση.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας χάρη στον άψογο καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών, τις οικονομικές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση.

Δεν επαναπαυόμαστε πότε. Συνεχίζουμε καθημερινά να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο το αποτέλεσμα. Έτσι, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να προσφέρουμε υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας, αλλά ταυτόχρονα, και να είμαστε από τα ταπητοκαθαριστήρια με τις χαμηλότερες τιμές στην Λαμία και σε όλη την Φθιώτιδα.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα ταπητοκαθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια μας και να είστε σίγουροι
ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.