2231024593, 2231036127 6940021721, 6976972496 Παπαφλέσσα 14, Λαμία
hero image
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
STAR ΣΚΟΡΔΑΣ | Ταπητοκαθαριστήρια Λαμία - Στεγνοκαθαριστήρια Λαμία Φθιώτιδα

Τα ταπητοκαθαριστήρια μας “STAR ΣΚΟΡΔΑΣ” στην Λαμία, διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα μηχανήματα, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των χαλιών ή των μοκετών σας, προσφέροντάς σας άψογο αποτέλεσμα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε τον άψογο καθαρισμό και την φροντίδα χαλιών, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί και σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής στις φθορές από το πέρασμα του χρόνου.

Καλύπτοντας μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα πολλούς πελάτες στην Λαμία και σε όλη την Φθιώτιδα, είμαστε σε θέση να προσφέρει με σιγουριά και ταχύτητα ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις καθαριότητας των χαλιών σας, στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

 


 

 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 
  Τίναγμα Χαλιών
  Πλύσιμο χαλιών 
  Ξέβγαλμα - Στύψιμο χαλιών
  Άπλωμα - Στέγνωμα χαλιών
  Ποιοτικός έλεγχος & Συσκευασία
  Αποθήκευση & Φύλαξη χαλιών
 
 
Για τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά που ζωντανεύουν τα χρώματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο αλλά και απομακρύνουμε κάθε λεκέ.

Στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά και ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν.

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, στο χαλί σας γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από λεκέδες και περιττά χνούδια και στεγνό.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα ταπητοκαθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια μας και να είστε σίγουροι
ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.