2231024593, 2231036127 6940021721, 6976972496 Παπαφλέσσα 14, Λαμία
hero image
 
 
ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
STAR ΣΚΟΡΔΑΣ | Ταπητοκαθαριστήρια Λαμία - Στεγνοκαθαριστήρια Λαμία Φθιώτιδα

Στα στεγνοκαθαριστήρια μας “STAR ΣΚΟΡΔΑΣ” στην Λαμία, τα ρούχα, τα υφάσματα και τα δερμάτινα είδη σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα τους.

Είμαστε καθημερινα εδώ για να φροντίσουμε τοσο τα καθημερινά όσο και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα και τα δερμάτινα είδη σας με την απαραίτητη προσοχή και το σεβασμό στο ρούχο. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα καθαριστικά και με προσοχή μπορούμε να επιτύχουμε την απομάκρυνση ακόμα και των πιό δύσκολων λεκέδων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, καθώς και των δερμάτινων ειδών σας, ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρά και λαμπερά, σαν καινούργια.

 


 

 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ & ΣΙΔΕΡΟΝΟΥΜΕ
 
  Πουκάμισα
  Σακάκια - Μπουφάν
  Κοστούμια
  Φορέματα
  Φορεσιές Μουσικοχορευτικών Συλλόγων
  Στολές Αθλητικών Ομάδων
  Νυφικά
  Δερμάτινα Είδη
  Κουρτίνες 
  Καλύμματα
  Τραπεζομάντηλα
  Κουβέρτες
  Παπλώματα
 
 
Τα στεγνοκαθαριστήρια μας είναι εδώ και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση. Στόχος μας είναι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμία απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα ταπητοκαθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια μας και να είστε σίγουροι
ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.