2231024593, 2231036127 6940021721, 6976972496 Παπαφλέσσα 14, Λαμία
hero image
 
 
STAR ΣΚΟΡΔΑΣ
Ταπητοκαθαριστήρια Λαμία - Στεγνοκαθαριστήρια Λαμία Φθιώτιδα

Τα ταπητοκαθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια μας “STAR ΣΚΟΡΔΑΣ” τα οποία βρίσκονται στην Λαμία, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για τον αποτελεσματικό καθαρισμό χαλιών καθώς και το στεγνό καθάρισμα ρούχων και δερμάτινων ειδών.

Διαθέτοντας σύγχρονα πλυντήρια χαλιών και μηχανήματα στεγνού καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικο, τα ταπητοκαθαριστήρια μας, σας εγγυονται τον άριστο καθαρισμό και την απομάκρυνση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών και φλοκατών ενώ χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι τα χειροποίητα και μεταξωτά χαλιά.

 

 

 
 
ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Τα ταπητοκαθαριστήρια μας παρέχουν ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με σωστή θερμοκρασία και ασφάλεια. Με ένα τηλεφώνημα και χωρίς καμια χρέωση, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

Πολυετής πείρα - Υπευθυνότητα - Τεχνογνωσία!
Τα Ταπητοκαθαριστήρια "STAR ΣΚΟΡΔΑΣ" με την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα που διαθέτουν τα καθιστούν την ασφαλέστερη επιλογή στον καθαρισμό των χαλιών σας. 
 
 

 


 

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Γνωρίζοντας τα μυστικά κάθε υφάσματος, χρησιμοποιώντας τις πιο κατάλληλες μεθόδους για κάθε περίπτωση και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα καθαριστικά, επιτυνχάνουμε τον τέλειο καθαρισμό των χαλιών, των ρούχων και δερμάτινων ειδών σας.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα ταπητοκαθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια μας και να είστε σίγουροι
ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.